Wil je graag met Heerema Marine Contractors grenzen verleggen en zit jouw baan er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Upload je CV en motivatiebrief via onderstaande knop.

Open sollicitatie

Stuur ons je CV en motivatie om bij Heerema Marine Contractors te werken. Sluit je profiel aan bij onze werkzaamheden en hebben wij mogelijkheden, dan zal ons recruitmentteam contact met je opnemen.

Job Alert

Of schrijf je in voor onze Job Alert. Je ontvangt dan een notificatie als we binnen HMC vacatures hebben die voor jou interessant zijn.

Op 12 maart jl. heeft de Nederlandse regering richtlijnen gegeven om de verspreiding van COVID-19 (Coronavirus) te vertragen en te voorkomen. Als reactie daarop heeft Heerema Marine Contractors het kantoor Leiden vanaf 13 maart 2020 tot nader order gesloten.

Ons personeel is ons meest waardevolle bezit en door niet op kantoor te werken, kunnen we het risico op infectie minimaliseren. Aangezien het kantoor onbezet is, worden de aanwervingsprocedures allemaal uitgesteld. Je kunt solliciteren op een van de geplaatste vacatures, maar tot nader order wordt er geen actie ondernomen.