Wil je graag met Heerema Marine Contractors grenzen verleggen en zit jouw baan er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Upload je CV en motivatiebrief via onderstaande knop.

Open sollicitatie

Stuur ons je CV en motivatie om bij Heerema Marine Contractors te werken. Sluit je profiel aan bij onze werkzaamheden en hebben wij mogelijkheden, dan zal ons recruitmentteam contact met je opnemen.

Job Alert

Of schrijf je in voor onze Job Alert. Je ontvangt dan een notificatie als we binnen HMC vacatures hebben die voor jou interessant zijn.

X

"Heerema Marine Contractors” (HMC) is onlangs het slachtoffer geworden van een aantal fraude pogingen. Hierbij worden advocatenkantoren, inkoopafdelingen en potentiële medewerkers benaderd door individuen die beweren HMC te vertegenwoordigen. Deze pogingen zijn vaak afkomstig uit Outlook, Hotmail, Gmail of .net adressen. Voor alle duidelijkheid: alle vanuit HMC verstuurde berichten hebben de HMC domeinnaam “hmc-heerema.com”. HMC gebruikt niet de genoemde e-mailadressen voor haar correspondentie.

In het geval dat u verdachte e-mails hebt ontvangen, van genoemde adressen, of een nieuw adres welke niet lijkt op de HMC domeinnaam, gelieve contact met ons op te nemen via communications@hmc-heerema.com of bel + 31 [0] 71 579 9000 en vraag naar de afdeling communicatie.