Pioniersgeest en ingenieuze oplossingen

 

Heerema Marine Contractors (HMC) is marktleider in het transport, installatie en ontmantelen van offshore-constructies. Je kan hierbij denken aan vaste en drijvende constructies, Subsea pijpleidingen en andere infrastructuur in (on)diep en ultradiep water. Voor de uitvoering van projecten beschikt HMC over de grootste kraanschepen ter wereld: de Thialf, Balder en Aegir. Daarnaast omvat de HMC-vloot een scala aan materieel, zoals sleepboten, pontons en offshore hei-materieel en powerpacks.

We installeren steeds verder uit de kust, in alsmaar dieper water en in uitzonderlijke omstandigheden. Steeds weer sta je voor nieuwe uitdagingen die vragen om pioniersgeest en ingenieuze oplossingen. Je kunt dus een buitengewoon werkterrein verwachten bij HMC.

Missie en Visie

Bij HMC staat ondernemerschap, innovatie en creativiteit hoog in het vaandel. Wij helpen onze klanten bij het ontwikkelen van de meest uitdagende energie projecten ter wereld. Dat doen we met elkaar. Met ervaren en gedreven mensen die nauw samenwerken en volop innoveren, in slagvaardige projectteams. Vijftig jaar lang bouwen we al aan onze reputatie, en ook dat is mensenwerk geweest. HMC staat bekend als een unieke werkgever binnen de offshore industrie. Mensen zijn cruciaal in onze visie. We maken het onmogelijke mogelijk offshore. Een beeld van HMC dat breed erkenning vindt in de markt, en waar we trots op kunnen zijn.

Visie

Making the impossible Possible offshore

Missie

To be the leading Marine Contractor creating sustainable value(s) for clients and stakeholders

Kwaliteit

Voor HMC zijn kwaliteit, gezondheid, veiligheid en het milieu net zo belangrijk als zakelijke belangen. De doelen die we onszelf op dit gebied stellen, houden we elk jaar opnieuw kritisch tegen het licht. We streven voortdurend naar verdere verbetering. Dat doen we onder meer door alleen de beste mensen te rekruteren. En door aan de hand van betrouwbare processen een hoog kwaliteitsniveau en optimale veiligheid te realiseren in onze projecten.