Pioniersgeest en ingenieuze oplossingen

 

Heerema Marine Contractors (HMC) is marktleider in het transport, installatie en ontmantelen van offshore-constructies. Je kan hierbij denken aan vaste en drijvende constructies, Subsea pijpleidingen en andere infrastructuur in (on)diep en ultradiep water. Voor de uitvoering van projecten beschikt HMC over de grootste kraanschepen ter wereld: de Thialf, Balder en Aegir. Daarnaast omvat de HMC-vloot een scala aan materieel, zoals sleepboten, pontons en offshore hei-materieel en powerpacks.

We installeren steeds verder uit de kust, in alsmaar dieper water en in uitzonderlijke omstandigheden. Steeds weer sta je voor nieuwe uitdagingen die vragen om pioniersgeest en ingenieuze oplossingen. Je kunt dus een buitengewoon werkterrein verwachten bij HMC.

Missie en Visie

We lopen voorop in ons vakgebied. We stellen de norm. En we helpen onze klanten bij het ontwikkelen van de meest uitdagende olievelden ter wereld. Dat doen we met elkaar. Met ervaren en gedreven mensen die nauw samenwerken en volop innoveren, in slagvaardige projectteams. Vijftig jaar lang bouwen we al aan onze reputatie, en ook dat is mensenwerk geweest. HMC staat bekend als een unieke werkgever binnen de offshore industrie. Mensen zijn cruciaal in onze visie. We willen de beste zijn in ons vakgebied. Een beeld van HMC dat breed erkenning vindt in de markt, en waar we trots op kunnen zijn.

Visie

By any measure, to be and to be recognized as the best offshore construction contractor in the world in carefully selected segments and regions of the market.

Missie

Het is onze missie om ieder project veilig, op tijd en binnen budget op te leveren. Door middel van ondernemerschap en creativiteit grijpen we groeikansen aan. We blijven daarbij altijd trouw aan onze cultuur. De reputatie die we in vijftig jaar tijd hebben opgebouwd zetten we nooit op het spel. Het bedrijfsklimaat dicteert dat we ons werk goed plannen, en volgens plan te werk gaan. We zoeken in mensen dan ook vakkennis, discipline, creativiteit en flexibiliteit.

Kwaliteit

Voor HMC zijn kwaliteit, gezondheid, veiligheid en het milieu net zo belangrijk als zakelijke belangen. De doelen die we onszelf op dit gebied stellen, houden we elk jaar opnieuw kritisch tegen het licht. We streven voortdurend naar verdere verbetering. Dat doen we onder meer door alleen de beste mensen te rekruteren. En door aan de hand van betrouwbare processen een hoog kwaliteitsniveau en optimale veiligheid te realiseren in onze projecten.

X

"Heerema Marine Contractors” (HMC) is onlangs het slachtoffer geworden van een aantal fraude pogingen. Hierbij worden advocatenkantoren, inkoopafdelingen en potentiële medewerkers benaderd door individuen die beweren HMC te vertegenwoordigen. Deze pogingen zijn vaak afkomstig uit Outlook, Hotmail, Gmail of .net adressen. Voor alle duidelijkheid: alle vanuit HMC verstuurde berichten hebben de HMC domeinnaam “hmc-heerema.com”. HMC gebruikt niet de genoemde e-mailadressen voor haar correspondentie.

In het geval dat u verdachte e-mails hebt ontvangen, van genoemde adressen, of een nieuw adres welke niet lijkt op de HMC domeinnaam, gelieve contact met ons op te nemen via communications@hmc-heerema.com of bel + 31 [0] 71 579 9000 en vraag naar de afdeling communicatie.