Grote uitdagingen en grote mogelijkheden

Wij streven ernaar de beste mensen aan ons te binden. Wanneer jij bij HMC komt werken doen we er alles aan om je gemotiveerd te houden. De ervaring en expertise die jij meebrengt en bij HMC verder uitbouwt zijn voor ons van onschatbare waarde. Onze projecten zijn kapitaalintensief, grootschalig en complex. Ze vragen om specialistische kennis en innovatiekracht. Wil jij je toegevoegde waarde laten zien op het brede werkterrein van offshore industrie? Dan heb je daarvoor binnen Heerema Marine Contractors alle mogelijkheden.

Persoonlijke groei

Bij HMC zetten we jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Dat is verankerd in de manier waarop we met elkaar omgaan. In de manier waarop collega's elkaar uitdagen om het beste in elkaar boven te brengen. Het is typerend voor de cultuur van Heerema. Wanneer jij initiatief toont kun je rekenen op alle support. Training on-the-job, mentorschap, functionele en technische training op maat, of deelname aan speciale programma's om jezelf te kunnen ontwikkelen.

Carrièreplanning

Je kunt bij ons rekenen op alle ondersteuning voor je persoonlijke ontwikkeling. We helpen je bij het plannen van je verdere carrière binnen ons bedrijf. Wanneer jij je actief opstelt heb je de koers van je ontwikkeling in eigen hand. Je krijgt gelegenheid je eigen ontwikkelingsplan op te stellen. Je kunt trainingen, cursussen en andere professional skills programma's volgen om jouw doelstellingen te bereiken.

Performance management

Bij HMC werken we op basis van performance management. Door periodieke assessments krijg je maximaal inzicht in je eigen prestaties. Van de uitkomsten kun je op verschillende manieren profiteren. Jouw resultaten gebruiken we om verder te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en je ambities. Scholing en training mogen daar niet bij ontbreken. Kies je bijvoorbeeld voor doorgroeien of wil je juist specialiseren? Bij HMC krijg je professionele coaching en mentorship.